Вівторок, 19 Березня, 2024

Все для дітей: у Вінниці продовжується термомодернізація садочків

Ще з 2014 року у Вінниці почалась активна термомодернізація дитячих садків та загальноосвітніх шкіл. З того часу було проведено комплекс робіт по утепленню будівель в 18 установах, та на цьому влада не зупиняється, продовжуючи виділяти кошти і слідкувати за реалізацією поставленої мети. Цього літа почалась модернізація дошкільних навчальних закладів №№ 42, 26, 18 та 30. Міській голова Сергій Моргунов розповів, як триває процес в ДНЗ № 30, про це докладніше від vinnytsia-future.com.ua.

Дитячий дошкільній заклад № 30, що знаходиться у мікрорайоні Вишенька, відвідують понад 300 діток у 10 функціонуючих групах. Цей садочок є одним з найстаріших на Вишенці, тому не дивно, що потребує особливої уваги.

Керівник садочку Олена Черепашнюк зазначає, що протягом останніх двох років міська влада виділила чимало коштів на оновлення будівлі і території загалом. Насамперед з 2017-2019 рік було оновлено обладнання та ігровий майданчик: замінили вогнегасники, придбали пароконвекомат та систему очистки для води. Це досить позитивні зміни, які відчувають батьки та діти, продовжуючи відвідувати сучасний садок.

Зазначимо, наявність пароконвектоматів стала однією з головних ідей і навіть вимог, висунутих міськрадою. До кінця 2019 року вони будуть встановлені у всіх дошкільних закладах, а з початку наступного року бюджет міста формуватиметься так, щоб втілити таку саму програму і в загальноосвітніх школах, стверджує Сергій Моргунов. За словами мера, дане обладнання дає змогу готувати більш якісну, поживну та здорову їжу, що є невід’ємною потребою наших дітей.

Сьогодні продовжується комплексне утеплення ДНЗ № 30 та інших садочків міста, що в подальшому дасть можливість суттєво економити на витратах енергоресурсів та покращити комфортне перебування в закладі діткам в зимові морози. За словами підрядника, роботи будуть закінчені уже наприкінці жовтня, саме перед початком настання холодів та опалювального сезону.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.