П’ятниця, 29 Березня, 2024

У мікрорайоні Поділля ведуться роботи з будівництва розкішної школи з надсучасним дизайном

У новій, сучасній школі, яку добудовують у вінницькому мікрорайоні «Поділля» з’являться нові класи, в тому числі і для молодших учнів. Дане будівництво планують завершити в 2020 році. Про це повідомляє “vinnytsia-future.com.ua”.

Дизайн був викладений за допомогою урахувань потреб сучасної дитини, щоб школярі мали бажання досягти нових вершин у сфері навчання.

Візуалізація

“Дуже хочеться що б перша нова, за років сорок, школа була сучасною, європейською і місту Вінниці не було соромно за її внутрішній вигляд перед дітьми і громадськістю”- додав дизайнер.

Візуалізація

Будівництво розпочалось у 2016 та перший рік фінансувалося коштами інвесторів, потім вже коштами з бюджету. Планується, що заклад вміщатиме 1200 дітей, матиме 3 поверхи, на яких буде розміщатись 44 навчальних класи, в тому числі блок для школярів молодшого віку. Також в приміщенні школи розташовуватиметься їдальня на 250 місць, 3 спортивних зали (великого, середнього та меншого розмірів), медичний центр, зал для глядачів на 290 місць, а також книжкова бібліотека на 3000 книг з книгою для кожного користувача. У школі працюватиме півсотні вчителів, сама споруда буде обладнана зовнішнім ліфтом для маломобільних осіб.

Візуалізація

У приміщенні буде здійснюватися укладання дерев’яних підлог. За проектом паркетна підлога буде в актовій залі, вчительській, приймальні, кабінеті директора та заступників, що стосується всіх інших приміщеннях, то там передбачено влаштування підлоги із мармолеуму.

Скоро почнуть утеплювати мінеральну вату штукатуркою. Окрім всього в закладі були інстальовані металопластикові вікна з двокамерними склопакетами, і так само змонтований дах з металочерепиці.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.