П’ятниця, 19 Квітня, 2024

У Вінниці будують новий дитячий садочок на Замості

У місті продовжуються роботи з будівництва ДНЗ №22 (вул. Коцюбинського, 43г). Він розрахований на 4 групи. Вік хлопчиків і дівчаток, які ходимуть до цього дитячого садка – від 1,5 до 6-7 років. На черговій сесії міської ради депутати схвалили рішення про створення ДНЗ № 22 і затвердили його статут. Планується, що сад відкриє двері для вінницької дітвори у вересні 2019 року, про це повідомляє «vinnytsia-future.com.ua».

Будівництво саду здійснюється в рамках інвестиційної угоди на території житлового комплексу «Turkish city» (вул. Коцюбинського, 43г). Після завершення будівництва інвестором, муніципалітет надасть приміщенню меблі, спеціальне обладнання та інвентар.

Керівника установи призначать після сьогоднішнього засідання, на якому депутати запустили цей процес, затвердивши правові документи. Керівник установи буде поступово формувати команду. 

В ході засідання мер сказав, що відповідно до низки інвестиційних угод у Вінниці будуються чотири дитячих садки. Сьогодні мова йде про перший з цих чотирьох ДНЗ, який відкриється на території житлового комплексу з нового навчального року. Це робиться для усунення черг в дошкільних установах і створення правильних умов для виховання наших дітей. У новому дитячому садку буде чотири групи, які будуть складатися з 120 дітей.

В установі буде музично-спортивний зал, пункт харчування, кабінет практичного психолога, медичний пункт, а також пральня з сучасним обладнанням. Загальна площа приміщень установи становить 1276,08 квадратних метрів. Територія установи становить 0,36 га, з 4 ігровими майданчиками з тіньовими навісами і спортивним майданчиком.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.