П’ятниця, 26 Квітня, 2024

У центрі Вінниці нарешті відремонтують "Скейт-парк"

За інформацією vinnytsia-future 18 лютого вінничанин ПавлоЛєсних зареєстрував на сайті міської ради  петицію щодо реконструкції та оновлення в центрі міста Вінниці спортивно-екстримального майданчика «Скейт парк». У зверненні автор наголосив, що майданчик на разі перебуває в аварійному стані і тому несе небезпеку для його відвідувачів. Громада просить допомоги владм в зв’язку з неналежним становищем Вінницького Скейт парку.Також чоловік стверджує, що хоч майданчик ремонтували, але зробили це неправильно, тому що споруди мають значні пошкодження, а деякі навіть згнили. Спортивна площадка користується популярністю як у професіоналів, так і аматорів, а також у дітей  шкільного віку. Активісти просили не бути байдужими до нашої молоді та підтримати оновлення та ремонт спортивного майданчику. Автор петиції підсумував, що зараз місць для катання більше нема і емоційно завершив:

“Наше майбутнє та майбутнє наших дітей в наших руках!”

До речі, раніше вінницькі поціновувачі активних видів спорту через соцмережі уже звертались до міського голови Сергія Моргунова із закликом звернути увагу на занедбаний «скейт-парк», що розташований у Центральному парку.

Користувачі просили про допомогу із реконструкцією споруд, які за роки активного використання стали травмонебезпечними.

Через декілька тижнів петиція набрала 360 підписів з 350 необхідних, і вже 7 березня надійшла відповідь від влади.

У цьому зверненні зазначено,  що департамент комунального господарства та благоустрою, спеціалізована підрядна організація, представники парку та користувачі майданчика обстежили реальний стан спортивно-експериментальної площадки  «Скейт Парк» та визначили перелік робіт стосовно ремонту. Питання реконструкції цього спортивного майданчика помістили  у план департаменту та повинні виконати роботи  протягом березня-квітня місяця цього року.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.