Вівторок, 19 Березня, 2024

Навчають та працевлаштовують – Вінницька ІТ-Академія

 

Погляди сучасної молоді на систему освіти дуже відрізняються від їх батьків. Якщо раніше наявність диплому про вищу освіту означала  стовідсоткове працевлаштування, нині всім випускникам державних і приватних ВНЗ необхідно самостійно шукати роботу. Дуже часто після 4-6 років за студентською партою, молодь працює в абсолютно іншій сфері діяльності або вимушена отримувати додаткову вузько профільну освіту, навчатися вже в ході роботи. Однією з небагатьох сфер діяльності, яка гарантує, що ви знайдете своє місце у професії та отримуватимете за роботу непогані гонорари, є ІТ-технології. Далі на vinnytsia-future.

Що обіцяють абітурієнтам ІТ-Академії

У Вінниці всіх бажаючих займатися програмуванням, розробляти сайти, дизайн та іншими напрямами навчають професії в ІТ-Академії. Керівництво запевнює, що абсолютно всі випускники академії не просто працевлаштовані по спеціальності, а знайшли роботу своєї мрії. У навчальному закладі обіцяють мотивувати студентів цікавим та змістовним навчальним процесом, без зайвої інформації. Цього вдалось досягти завдяки залученню до роботи не просто теоретиків, а практиків, які ділитимуться з підростаючим поколінням досвідом роботи над цілком реальними проектами. 

Випускники переконують, що після завершення навчання реально отримати високооплачувану роботу

В той же час, випускники академії запевняють, що сьогодні не треба їхати за кордон на заробітки, в тому числі і в сфері ІТ-технологій, гідну заробітну плату можна отримувати у рідній Вінниці. Тим паче, що у місто знаходиться у п’ятірці лідерів з темпів розвитку ІТ-бізнесу в Україні. Свої представництва у Вінниці вирішили відкрити вже 24 провідні всеукраїнські та міжнародні компанії. Їх клієнти можуть похвалитися річним оборотом, що досягає сотень мільйонів доларів. 

Приємною новиною для абітурієнтів стане пропозиція вступити на безкоштовне навчання в ІТ-Академії всім випускникам, які отримають оцінку “відмінно” на екзамені з математики. 

Спеціалізації Іт-Академії

Нині в ІТ-Академії здійснюється навчання за наступними спеціалізаціями: програмування на різних мовах , тестування програмного забезпечення, веб-дизайн, DevOps, проджект менеджмент, школа хакерів, ІТ-табір, а також організують вивчення англійської для ІТ. Школа хакерів передбачає, в першу чергу, розвиток логічного мислення. На жаль, в загальноосвітній школі цьому навику приділяли не достатньо уваги, саме тому більшість учнів не розкрили весь свій потенціал у творчому підході до вирішення різних задач. Для того, щоб заповнити ці прогалини, молодь регулярно виконує цікаві завдання, які вчать дивитись на ситуацію з точки зору логіки. Найкращі хакери світу – це спеціалісти, які не лише на відмінно знають мову програмування, але і можуть логічно мислити, щоб змінити код для досягнення своєї мети. У вінницькій Академії вивчають алгоритмізацію та всі відомі мови програмування, щоб в подальшому студенти могли легко орієнтуватись в поставлених завданнях та обрали свій шлях в ІТ. 

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.