Середа, 24 Квітня, 2024

У Вінниці, на місці ринку, біля «Магігранду», збудують новий адміністративно-офісний центр

У Вінниці, на проспекті Юності, збудують новий адміністративно-офісний центр. Розташується він на місці ринку, біля «Магігранду».

ТЦ Магігранд

До недавнього часу територія від  вулиці Келецької до вулиця Василя Порика була базаром. У 2009-му на місці ринку, зі сторони вулиці Келецької, збудували сучасний торгівельний центр “Магігранд” загальна площа якого сягає 13 тисяч квадратних метрів. Пізніше в 2016 році на території ринку відкрили ще один торговельний центр «Юність», який до речі був довгобудом, але вже зі сторони вулиці Василя Порика.  Між Магіграндом і Юність залишилась невелика частина базару, на якій продають будівельні матеріали, наразі прийнято рішення на його місці збудувати ще один ТЦ, про це повідомляє «vinnytsia-future.com.ua».

Керівник «Архітектурної майстерні Плясовиці» Віталій Плясовиця опублікував проект приміщення, та розповів:

«Замовник вирішив відмовитися від ринку« Юність-2 », на його місці буде офісний центр».

Дане приміщення буде прикрашати проспект і наблизить до завершення комерційної забудови від вулиці Келецької до вулиці Порика.

Сучасне будівництво – це певний компроміс між бізнесом, владою, архітекторами-проектувальниками і рештою суспільства. Цей компроміс шукають. Як запевняє керівник «Архітектурної майстерні Плясовиця» Віталій Плясовиця, зі своїми замовниками йому вдається домовитися, щоб при спорудженні нового об’єкту серед пріоритетів «естетика» була на важливому місці.

«У моїх замовників естетичний вигляд на другому місці. На першому – максимум робочої площі. Пріоритетом залишається необхідність заробити».Нове адміністративно-офісне приміщення (перша черга будівництва), в найближчому майбутньому з’явиться на проспекті Юності.

Слід зазначити, що згідно з представленим проектом будівля матиме 4 поверхи.

Проект

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.