Субота, 27 Липня, 2024

У Вінниці облаштують нову зону відпочинку для дітей

За інформацією vinnytsia-future до кінця  2019  року у Вінниці планують відремонтувати дитячу зону відпочинку в районі вулиці Волошкової, на прибережному схилі озера. На впорядкування території  влада виділяє понад 930 тис грн.

Зараз на сайті публічних закупівель ProZoro появилось таке тендерне оголошення. Ініціатором реставрації вистпив Департамент комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради.

Умовою тендеру є пункт, що всі роботи повинні закінчитись до кінця поточного року.

Переде виконавцем тендер ставить ряд завдань, зокрема демонтувати наявні конструкції, а потім встановити на ділянці кілька видів «гірок» ( наприклад, зазначено, що це буде «тунель» та «спуск»), гімнастичну напівсферу та інше обладнання. Також передбачено, що на ділянці влаштують 133 «квадрати»  синтетичної трави (висотою в 40 сантиметрів), влаштують сходи, встановлять чотири лавки та чотири сміттєві урни.

Тендерні заяви на виконання робіт можна надсилати  до 17 квітня. Згідно з документацією роботи мають розпочатися вже 1 травня. 

Зауважимо, що ця  ділянка була в списку тих об’єктів, ремонт яких затвердив виконавчий комітет 5 квітня.

Нагадаємо також, що нещодавно у Вінниці розпочались роботи з асфальтування тротуарів міста. Наразі заасфальтували ділянки пішохідних смуг на двох вулицях, роботи ще на трьох – тривають. Крім того, асфальтують пішохідну частину Центрального мосту.

За повідомленням директора департаменту  комунального господарства та благоустрою Володимир Ніценко, ремонтні весняні роботи мають завершити до Великодня або травневих свят.

Найближчим часом планують відновити і привести до кращого стану приблизно 150 зупинок громадського транспорту, п’ять скверів та бульварів міста, а також інші зони відпочинку, пам’ятні знаки, культові споруди тощо.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.