П’ятниця, 29 Березня, 2024

15 березня у Вінниці стартує новий сезон запуску nextбайків

Vinnytsia-future із посиланням на офіційну сторінку Муніципального велопрокату від Вінницької міськради та компанію Nextbike повідомляє, що цьогорічний велосезон стартуватиме 15 березня.

Це також підтвердив вінницький координатор Олександр Царевський. Мова йде про технічний запуск прокату, адже щороку компанія з 15 березня в тестовому режимі запускає мережу. Офіційний старт сезону у Львові, Вінниці, Харкові та Одесі – 1 квітня.

Сьогодні також ведуться перемовини із спонсорами проекту стосовно розміщення реклами на велосипедах. Це також впливає на вартість користування прокатом. Перед офіційним запуском проекту, фахівці повинні перевірити станції прокату і виправити недоліки чи несправності, що могли появитися після перших місяців  роботи та холодної пори року.

Сьогодні також компанія Nextbike оприлюднила нові тарифи користування послугою. Як йдеться в таблиці, ціна за разову поїздку залишиться незмінною – 20 гривень за годину. Однак на абонемент ціни зростуть.

Якщо минулого року місячний абонемент  (поїздки тривалістю1 годину протягом 30 днів) вартував 230 гривень, то цього сезону він коштуватиме на двадцять гривень дорожче (250 грн). Однак це не різке подорожчання, на відміну від вартості сезонного абонементу. Раніше його ціна становила 800 грн. За новими тарифами вона виросла до 1150 гривень (350 грн різниці).

Також розробники рекомендують всім завантажити додаток в свій смартфон, де можна обрати улюблений тариф.

Нагадаємо Вам, що Клуб Некстбайк Україна є новою та унікальною програмою діяльності. Його метою є об’єднання малого та середнього бізнесу України, а цінностями  – впровадження сталого розвитку, здорового способу життя та мобільності, що передбачає собою велокультура.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.