Субота, 20 Квітня, 2024

У вінницьких багатоповерхівках оновлюють системи теплопостачання, що зміниться?

У багатоповерхових будинках міста Вінниці почали встановлення індивідуальних теплових пунктів. На даний момент уже 16 встановили та ще 130 чекають своєї черги. Сергій Моргунов – мер міста оголосив про це на своїй сторінці у соцмережі Facebook . Про це повідомляє «vinnytsia-future.com.ua»

Вдосконалення та модернізація послуг з гарячого водопостачання відтепер стануть доступними для мешканців більше як сотні багатоповерхівок у  мікрорайонах Вишенька та Слов’янка. Завдяки встановленим сучасним індивідуальним тепловим пунктам у споживачів з’явиться чудова нагода відчути на собі нову якість. У 16 багатоповерхових будівлях обладнання вже змонтували. Саме так відбувається впровадження проекту з енергоефективності, зокрема його 4-го етапу. Даний проект реалізовують у Вінниці в рамках Меморандуму зі Швейцарською Конфедерацією.

Також міський голова розповів які ж подальші плани у вінницької влади.

За цією інформацією з’ясувалося, що всього будуть встановлювати більше 130 індивідуальних теплових пунктів, а саме у житлових будинках та державних установах. Головною метою цієї модернізації є перехід з чотирьохтрубної на двотрубну систему подачі гарячої води. Це гарантуватиме стабільну якість та зменшення тепловтрат.

Сергій Моргунов нагадав, що завдячуючи швейцарським партнерам та їхній активній співпраці уже провели реконструкцію системи теплозабезпечення у будинках трьох мікрорайонів Вінниці: вул. М. Шимка, Тяжилові та вулиць Київська — С. Зулінського. Мер зауважив, що енергоефективні проекти — це безсумнівно екологічна складова, економія ресурсів, а головне — якісні та усучаснені послуги для жильців таких будинків.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.