П’ятниця, 26 Квітня, 2024

На проспекті Космонавтів незабаром запрацює нова модульна вбиральня

Проспект Космонавтів облаштовують новою модульною вбиральнею з сучасними автоматизованими кранами. Розрахуватися можна буде за допомогою приймача купюр. Про це повідомляє «vinnytsia-future.com.ua»

Нещодавно про цю подію сповістила Вінницька міська рада.

Перший етап будівельних робіт розпочали ще минулого року. Тоді до території, на якій мала розміщуватись майбутня вбиральня були проведені комунікації: електропостачання, водопостачання та водовідведення. На поточний момент її вже облаштували щойно привезеним  модульним туалетом.

Володимир Ніценко – голова департаменту комунального господарства розповідає, що вбиральня розташовується на проспекті Космонавтів недалеко від Прозорого офісу. Для виготовлення модернізованого нового модульного туалету використовували так званий нержавіючий метал, тож він буде захищений від псування опадами та вологістю. Стіни самої будівлі утеплили, окрім того, вбиральня ще й опалюється, тому в холодні пори року користуватися нею буде так само комфортно, як і в теплі. Також облаштували окрему кабіну для людей з обмеженими можливостями. Передбачене місце на кшталт пеленального столика, де можна буде змінити підгузки своїм дітям. Крани для води автоматичні, тобто якщо помістити руки під кран, потік води буде подаватися автоматично і так само вимикатиметься. Для оплати є приймач купюр.

Зараз будівництво на етапі підключення комунікацій, також підрядником мають проводитись оздоблювальні роботи. Відкриття та початок роботи вбиральні заплановані на кінець лютого.

Вартість об’єкту визначили за допомогою електронних торгів шляхом публічних закупівель ProZorro і вона становить 1,343 млн грн.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.