Четвер, 18 Квітня, 2024

Відтепер за проїзд у вінницькому громадському транспорті можна сплачувати за допомогою смартфона

Задля того, щоб швидко та без усіляких перешкод сплатити за проїзд в громадському транспорті вінничанам відтепер достатньо мати при собі мобільний телефон із завантаженим та встановленим на ньому мобільним додатком Privat24, про це повідомляє “vinnytsia-future.com.ua”.

Вся процедура оплати займає менше, ніж 15–30 секунд, все зручно, достатньо зрозуміло та просто, окрім того, дане нововведення може значно спростити та полегшити щоденну роботу кондукторам. Алла Яськова – голова Бізнесу платежів і переказів Вінницького відділення ПриватБанку розповіла журналістам, що для того, щоб сплатити за проїзд у тролейбусі чи трамваї за допомогою QR-коду необхідно скористатися встановленим на смартфон мобільним додатком Privat24 ПриватБанку (завантажити та встановити його перед тим, якщо додаток ще не встановлений) та просканувати зображення на аркушах, що розміщені у салоні транспорту, зазвичай поблизу дверей. Протягом поїздки на громадському транспорті оплачений за допомогою додатку квиток необхідно буде “прокомпостувати” в смартфоні та показати на першому перегоні кондуктору або контролеру.

Ціна проїзду не залежитиме від кількості зупинок та кілометражу, можна проїхати як одну зупинку, так і весь маршрут за однаковою вартістю. У випадку, якщо пасажир пересідатиме з одного тролейбуса на інший, йому потрібно буде оплатити новий квиток. Банк не знімає комісію за користування QR-кодом, пасажири оплачують лише ціну квитка».

Як сповіщують у ПриватБанку, котрий активно запроваджує найдоступнішу технологію електронного квитка в Україні, на сьогоднішній день оплата проїзду за допомогою смартфону, мобільного додатку Privat24 та QR-коду працює в громадському транспорті 20 українських міст, зокрема у Вінниці.

 

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.