П’ятниця, 19 Квітня, 2024

У центрі Вінниці створять туристичний хаб та коворкінг

За повідомленням vinnytsia-future у Вінниці заплановано відкриття туристичного хабу. Для цього зараз у вінничан розпитують можливі варіанти його зовнішнього та внутрішнього вигляду.

В обговоренні йдеться про будівлю за адресою вул. Соборна 89, яку планують облаштувати в «Туристичний хаб Вінниці».

Реконстукція не передбачає добудови споруди, але має забезпечити можливість безперешкодного пересування маломобільних мешканців міста. Крім того, для зручності пересування спорудять ліфт. Загалом призначенням реконструйованої будівлі стануть простір для проведення івентів, туристично‐інформаційний центр та коворкінг.Фасади споруди опорядять та пофарбують. Планують також замінити вікна, двері, систему освітлення, здійснити утеплення всередині.

Для використання перелаштують усі 3 поверхи будинку. Перший поверх заплановано для створення простору заходів, туристично‐інформаційного центру, туалетів, побутової кімнати, ліфтового холу.

Вище поверхом розташовуватимуться організаційно‐аналітичний відділ, кабінет директора, кімната для тренінгів та відділ маркетингу міста, а також санвузли.

Третій поверх призначено для відділу розвитку туризму, коворкінгу, кухні, кімнати відпочинку, туалетів.

Територію навколо будинку опорядять та зроблять максимально комфортною. Деякі дерева вирубають, однак в загальному подбають про якісне озеленення та облаштування місць для відпочинку. Для гостей туристичного хабу на дворовій ділянці зроблять тимчасові транспортні стоянки та пішохідні доріжки.

Виготовити відповідну документацію доручив департамент маркетингу міста та туризму товариству «ВІН-ГІД Інжиніринг».

Решту матеріалів та іншу необхідну інформацію може надати  за необхідності департамент правової політики та якості Вінницької міської ради.

Громадські пропозиції стосовно проекту прийматимуть місяць після розміщення цього оголошення, зокрема до 7 липня.

Зазначимо, що колись в будівлі на Соборній планували облаштувати Музей міста.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.