Четвер, 28 Березня, 2024

У Вінниці почали облаштовувати валідатори в громадському транспорті

За інформацією vinnytsia-future у вінницькому громадському транспорті почали облаштовувати валідатори, які призначені для оплати проїзду за допомогою електронного квитка. Після установки їх ще мають протестувати впродовж декількох тижнів.

Цю інформацію повідомила директорка КП «Вінницякартсервіс» Катерина Бабіна на радіо «Місто над Бугом». Вона зауважила, що на сьогодні валідатори вже установлені у п’яти трамваях та двох тролейбусах, а до   кінця літа такими пристроями мають обладнати решту транспорту.

Ще наприкінці травня розпочали встановлювати обладнання у транспорті. Уже зараз прокладено кабельні мережі в усьому муніципальному транспорті: трамваях, тролейбусах та автобусах.

Тестування валідаторів відбудеться з 18 по 21 червня. Зараз облаштовують пристрої на кожних дверях і консоль водія. Поступово кількість  транспорту збільшуватиметься і вже у серпні міський транспорт (муніципальні та приватні перевізники)  матимуть в експлуатації валідатори.

Нагадаємо, що через нестачу кондукторів у місті з’явилась можливість розраховуватись через смартфон, а також зараз можна вже оформити муніципальну картку онлайн.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.