П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Для чого передали 5 нових авто марок Volkswagen та Ford спортивним школам Вінниці?

Vinnytsia-future повідомляє, що 15 травня на стадіоні імені Горького Вінницькій школі вищої спортивної майстерності, Вінницькій обласній комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі та школі Олімпійського резерву з веслування імені Юлії Рябчинської подарували  п’ять мікроавтобусів Ford та Volkswagen, які придбали за кошти обласного бюджету.

Коштує кожен з автомобілів близько 1 млн гривень. Ключі від нових автівок директорам шкіл передав заступник голови облдержадміністрації Олександр Крученюк.

Загалом Олександр Крученюк зазначив, що автопарк юнацьких спортивних шкіл і фізкультурно-спортивної галузі  не оновлювався ще з 90-х років. Лише в 2016 році вдалося купити один автомобіль для «Інваспорту», згодом, в 2017 році, – вантажний автомобіль для обласного центру фізичного здоров’я населення  «Спорт для всіх».

Ще заступник голови облдержадміністрації запевнив, що це дасть можливість на кращому рівні забезпечити спортивно-тренувальний процес. Гроші, витрачені на придбання автомобілів, окуплять себе вже за два роки, оскільки  вигідніше та зручніше возити спортсменів на змагання своїм, а не чужим транспортом.

Створити хороші умови для спортивних занять та дати необхідні можливості, аби спортсмени мали змогу повністю присвятити себе справі свого життя  – ось мета цієї покупки.

Два авто придбано для нової школи вищої спортивної майстерності. Автомобіль для школи Олімпійського резерву з веслування імені Юлії Рябчинської облаштовано рейлінгами, щоб було можливим перевозити потрібне спортивне спорядження.

Тому покращення матеріально-технічної бази позашкільних навчальних закладів спортивного профілю неминуче призведе до підвищення результативності  юних спортсменів у різного роду спортивних змаганнях.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.