П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Отримати картку вінничанина можна вже онлайн

За інформацією vinnytsia-future у Вінниці відбувається  процес оформлення пільгової Муніципальної картки вінничанина. Зробити заявку на отримання карти можна у центральному офісі «Вінницякартсервіс» та Центрах обслуговування споживачів при управлінських компаніях (колишніх ЖЕКах).

Однак незабаром процес отримання карти спроститься.  Про це повідомила ЗМІ директорка КП «Вінницякартсервіс» Катерина Бабіна. Подати документи буде можна усім охочим вінничанам онлайн на сайті «Вінницякартсервіс». Це спростить процедуру та зекономить час мешканців Наразі закінчуються сервісні роботи з розробки функціоналу для послуги реєстрації через Інтернет.

Спочатку у КП «Вінницякартсервісі» опрацьовуватимуть документи лише від пільгових категорій населення. Після цього будуть оформляти заявки від учнів, студентів та інших містян. Також діятимуть туристичні карти (протягом декількох днів) для тих, хто гостюватиме у вінниці недовго, зокрема туристи.

Є два варіанти реєстрації у чергу: перша – це на сайті у розділі «Записатися до електронної черги». Там черга до початку червня уже заповнена. Приходити варто за 15 хвилин до зазначеного часу. Талончик, який ви побачите на сайті, можна роздрукувати або ж просто запам’ятати його номер і повідомити ці цифри на рецепції, коли прийдете до нас.

Також можна це зробити у нашому офісі і у Центрах обслуговування споживачів при управлінських компаніях. Із собою на прийом потрібно мати паспорт, ідентифікаційний номер і документ, який підтверджує право на пільгу.

Нагадаємо, що підприємство «Вінницякартсервіс» займається питаннями впровадженням у місті е-квитка. І наразі оформлює заявки на спеціальну картку, якою користуватимуться пенсіонери та містяни, які мають право на пільговий проїзд у громадському транспорті. Видавати картки почнуть через два місяці. Користуватися ж ними можна буде із жовтня. Обов’язкова умова для пільговиків –  вінницька реєстрація. Якщо її немає, пільгову картку не оформлять.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.