П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Вінницька влада виділяє 10 млн гривень для реконструкції спортивного майданчика

Перед початком наступного навчального року у Вінниці влада має намір реконструювати спортивний майданчик школи-гімназія №6 по вулиці Стрілецькій 12. Йдеться про ділянку площею понад 7 тис. метрів квадратних, де буде облаштовано спортивну локацію з міні-полем для футболу із трибунами для півсотні глядачів.

За інформацією vinnytsia-future реконструкцію виконає переможець тендеру – ТОВ “Олеріт”. За свою роботу товариство отримає 10 мільйонів 36 тисяч гривень. Дедлайн виконання реконструкції – 1 вересня. Наразі на сайті публічних закупівель ProZoro опубліковано намір про укладення договору з цією компанією.

Згідно з тендерною документацією, підрядник має влаштувати спортивне ядро, до складу якого входить міні-футбольне поле з трибунами для глядачів, бігова доріжка (100 метрів) та колова бігова доріжка.

Будуть також облаштовані майданчик для стрибків у довжину, для волейбольної, баскетбольної гри та тенісу, а на вже існуючих спортивних майданчиках зі спортивним і гімнастичним обладнанням повністю оновлять покриття, влаштують підпірні стіни та сходи.

Навколо спортивного майданчика встановлять огорожу. Крім цього, передбачено  і спорудження обладнання для відпочинку та озеленення території.

Зауважимо, що у тендері окрім “Олеріта” змагалися ще дві компанії.  Менш затратними за послугами були ТОВ “Ювента Інжиніринг” (готові були виконати роботи за 9 мільйонів 472 тисячі 616 гривень) та ТОВ «Київбуд» (9 мільйонів 364 тисячі гривень).

Але замовник Департамент капітального будівництва Вінницької міської ради не погодився на ці пропозиції, оскільки у першому випадку була відсутня письмова згоди з істотними умовами, що обов’язково внесуть до договору про закупівлю, а в другому – відсутнє підтвердження досвіду виконання аналогічних  проектів (договорів про це).

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.