П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Композитна черепиця від Gerard – вигідна альтернатива набридливому радянському шиферу

Хоча будівельники і стверджують, що будинок починається з фундаменту: мовляв, який покладеш фундамент, таким і буде будинок, дах – не менш важлива річ.

Тому, зводячи приватний будинок, багатоквартирний, ми таку пильну увагу приділяємо покрівлі. Які вимоги до покрівельних матеріалів пред’являє потенційний покупець?

Щоб матеріал, з якого вона виготовлена, був якісним, довговічним, термостійким, звуконепроникним, порівняно недорогим. За всіма цими параметрами найбільше підходить керамічна черепиця. І правда, такою черепицею покривали свої замки ще наші заможні пращури. Не нехтують нею і зараз, але вже набагато рідше. Чому? Керамічна черепиця – це естетично, важкувато, але дорого, до того ж крихкість матеріалу передбачає неодмінні втрати при монтажі даху. Наука, однак, не стоїть на місці. Вічної керамічної черепиці знайдено якісну заміну. Називається вона «композитна черепиця». Кращою серед виробників цього покрівельного матеріалу по праву вважається черепиця Gerard.

Серед її достоїнств: колірне різноманіття, хороша звукоізоляція, невелика вага, надійний захист від корозії, візуальне схожість зі справжньою черепицею, багатофункціональність при укладанні на крокви, економні витрати. Так не буває, щоб будівельний матеріал був ідеальним за всіма параметрами. Серед мінусів такої черепиці – монтаж можливий тільки для дахів з кутом ската від 12 °, вартість її трохи вища за шифер та металочерепиці.

Композитна черепиця Gerard – порівняно недавно з’явилася на будівельному ринку України. Вибрати матеріал для даху такий, щоб душу грів і не обтяжував гаманець, допоможуть кваліфіковані та досвідчені професіонали. Вони детально розкажуть про черепицю від Gerard. продемонструють зразки, якщо клієнт забажає особисто переконатися в якості товару і відвідає офіс компанії, підрахують необхідну кількість, підкажуть найкращі супутні товари, ознайомлять із ціновою політикою. Заходьте на сайт, дзвоніть, приходьте – вам завжди в компанії раді.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.