П’ятниця, 29 Березня, 2024

Міст сполучення Замостя і Тяжилова: громадські слухання

У перший день весни у Вінниці пройдуть громадські слухання щодо спорудження вантового мосту в районі Тяжилова від вулиці Батозької до вулиці Максима Шимка.

Vinnytsia-future повідомила, що Вінницька міська рада нині завершила розгляд і врахування пропозицій громадськості щодо документації проекту.

Наразі з технічними показниками  плану, графічними матеріалами та іншими подробицями можна ознайомитись в департаменті архітектури та містобудування міської ради у будні о 16:00-17:00 в кабінеті номер 20.

Зауваження ще можна надсилати у департамент правової політики та якості ВМР за адресою вулиця Соборна, 59.

Нагадаємо, що документацію замовляв департамент архітектури та містобудування Вінницької міської ради, а  розробляв «Вінницький муніципальний центр містобудування і архітектури».

Для участі у обговоренні проекту охочим жителям потрібно мати при собі документ, що посвідчує особу та зазначає місце реєстрації. Слухання розпочнуться о 17:30 у молодіжному центрі «Квадрат».

Ідея спорудити міст на Тяжилів бере свій початок ще у 2007 році. ЇЇ тоді урядовці затвердили в Генеральному плані.

Однак активне опрацювання проекту відбулось лише минулого року після підтримки ідеї депутатами міської ради на сесії.

Мер Вінниці Сергій Моргунов вже повідомляв громадськість, що орієнтовна довжина мосту, який буде вантовим (підвісний) становитиме 550 метрів. Це покращить транспортну ситуацію, знявши навантаження на вулиці Брацлавській.  Саме це інженерне рішення покращить сполучення Тяжилова із Замостям, з’єднавши вулиці Академіка Янгеля та Ватутіна.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.