Субота, 20 Квітня, 2024

Вінницю підключили до мобільного додатка "Open City"

Декілька днів тому у центрі «Квадрат» компанія Winstars Technology LLC презентувала корисний і важливий міський додаток до всіх Муніципальних послуг та сервісів. Продукт став результатом плідної співпраці з вінничанами різних вікових категорій, було враховано максимум пропозицій містян. Мобільний додаток Vinnytsia Open City стане подарунком місту і кожен зможе його завантажити безкоштовно.

Vinnytsia-future повідомляє, що цей мобільний додаток дає змогу об’єднувати зусилля мешканців, органів влади, громадських організацій та місцевих спільнот для поліпшення середовища свого проживання.

За рахунок нього кожен вінничан зможе  брати участь в житті міста.

Наприклад, якщо хтось помітить, що не вивезли вчасно сміття, зламались ліхтарі, утворилась велика вибоїна на дорозі, то зможе підключитися до моніторингу проблем громади і оперативно проінформувати комунальні служби міста про те, що необхідно полагодити. Після виконання робіт  додаток дозволить мешканцям оцінити якість наданих послуг.

Алгоритм інформування є простим:

  1. Обрати одну із запропонованих категорій;
  2. Додати фото несправності на території міста;
  3. Вказати адресу неполадки або точку на карті;
  4. Описати деталі та надіслати.

Інформація автоматично відправляється до відповідних служб місцевих органів влади.

За станом сигналу можна спостерігати у цьому додатку, тобто моніторити весь процес усунення проблеми.

Загалом, Winstars Technology LLC – це ІТ-компанія, яка планує в майбутньому відкрити науково-дослідний центр у Вінниці, що має досвід розвитку в області фінансових технологій, агробізнесу, розумового розвитку міст і підприємств. Основними її клієнтами є країни пострадянського простору і Європи.

Станом на сьогодні рік до проекту «Відкрите місто» підключено вже понад 50 міст України.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.