Субота, 20 Квітня, 2024

Школа Стартапу «Sikorsky Challenge» дарує 100 тис. грн для власного стартапу

За інформацією vinnytsia-future.com.ua на базі Вінницького національного технічного університету відкрили школу стартапів «Sikorsky Challenge». Інноваційний розвиток вищої освіти на Вінниччині має на меті формування фахівців не лише у своїй галузі, а й надання їм можливостей реалізовувати себе через власні бізнес-ідеї, зокрема,  створюючи стартап-компанії.

На сайті проекту зазначено, що навчання відбуватиметься з лютого до червня у вигляді екскурсій на успішні підприємства. Періодично будуть відбуватися також лекції у другій половині дня.

Важливим фактором для розвитку Стартап Школи є її підтримка головою Вінницької обласної державної адміністрації В. Коровієм та міським головою С. Моргуновим.

Стартап Школа «Sikorsky Challenge» містить три основні аспекти: студентський  прогрес, інновації університету та підтримку провідних бізнес-компаній («ІncoreSoft», «Конекс», «Eхadel» тощо).

На сайті школи зазначено:

«Адміністрація університету зацікавлена заохотити прагнення молодих людей до максимально ефективного втілення їх професійних задумів. Саме тому вона підтримує творчі та бізнес-ініціативи як наших студентів, так і всіх охочих, адже слухачем Стартап Школи може стати кожний, незалежно від віку».

Вінницький національний технічний університет пропонує через Стартап Школу «Sikorsky Challenge» міста Вінниця цикл навчання від міжнародних спікерів та успіших представників бізнесу.

Охочі взяти участь у «Sikorsky Challenge» можуть подавати заявки до 31 січня 2019 року. Мотивацією може стати оголошений призовий фонд розміром 100 тис. грн – успішний старт для будь-якого проекту.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.