Вівторок, 19 Березня, 2024

Виставка роботів й трансформерів у Вінниці

На Водохреща у Вінниці відкриється виставка роботів й трансформерів, які величиною досягають зросту людини. Ідея створення машин належить майстрам із Запоріжжя Сергію Євременку та Дмитру Міцику. Свій проект вони назвали «SDrobo Lab» (у назві закодовані імена винахідців).

Vinnytsia-future.com.ua повідомляє, що всього глядачам буде представлено 22 робо-моделі. Серед основних експонатів організатори називають Бамблбі, Оптімуса Прайма, модель Термінатора, R2D2, мультяшного робота Валлі та робота Жору, що навіть може читати й рухатися. Моделі є досить масивними. Зокрема, один лише робот Оптімус має величину 3, 5 м, а Бамблі важить близько 1000 кг. Тому для перевезення експонатів необхідно декілька вантажівок. Шокує також вага всієї виставки: 10 тонн. На виготовлення моделей знадобилось чимало часу й зусиль. Дмитро Міцик розповів, що роботи виконувались без сторонньої допомоги, а матеріал хлопці знаходили на базах металобрухту. Цікаво, що монтування моделей для показу відбувається вже зараз, адже роботи транспортують, розібравши на деталі. До того вони вже встигли побувати на виставці у Києві.

Показ робо-техніки відбудеться у приміщенні ТЦ «Plaza Park» , що на вулиці Келецькій. Задля реклами заходу діє акція: тому, хто зробить репост на свій Facebook про цю виставку, обіцяють вільний вхід.

Загалом вартість квитка становитиме 50 гривень для дорослих і 40 грн для дітей. Однак для цікавої малечі віком до 4-х років вхід буде безкоштовним.

Триватиме виставка до 24 лютого. Охочі матимуть нагоду не лише побачити експонатів, а й сфотографуватися з ними.

Цікаво, що користувачі соціальних мереж вже активно обговорюють винаходи і запрошують організаторів привезти виставку й до інших міст України.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.