Четвер, 18 Квітня, 2024

«Мільйон гривень» хворим дітям від Святого Миколая

У переддень Святого Миколая на дітей Вінницької обласної лікарні чекав справжній сюрприз. До приміщення лікувального центру прибули депутати обласної ради, меценати та голова Вінницької облдержадміністрації Валерій Коровій. Метою щорічного передсвяткового візиту стало вручення лікарні мобільного апарату для УЗД. Його придбали «ДТЕК Енерго», витративши близько мільйона гривень. Тетяна Оверіна (директор з регіональної політики «ДТЕК Енерг» – ред.) озвучила, що їхня організація вже протягом трьох років допомагає лікарні в закупівлі необхідних апаратів. «Це вже стало доброю традицією, що перед днем Святого Миколая ми приїжджаємо сюди та даруємо якісне, сучасне обладнання», – підсумувала жінка.

Як повідомляє vinnytsia-future.com.ua нового апарата Samsung My Sono U6 є можливість дивитися кровоток, робити УЗД серця, головного мозку та інших органів на найвищому рівні, а завдяки його мобільності – обстежувати тих пацієнтів, яких не можна транспортувати

Головний лікар обласної лікарні Василь Паненко у своєму звіті-подяці запевнив, що саме нова технічна база лікарні сприяє швидкому та ефективному одужанню хворих. Він розповів також про реконструкцію відділення анестезіології та інтенсивної терапії, а також про ремонт приміщення І-го поверху неонатального Центру і створення операційного блоку. Крім цього, розпочато оновлення частини інфекційно-боксового відділення (діагностичного) та пункту екстреної медичної допомоги. Також лікар поділився амбіційними планами майбутнього розвитку закладу. Його слова підтримав очільник адміністрації Валерій Коровій, визначивши метою реконструкцій зробити цей заклад за декілька років найкращим в Україні.

Щасливих маленьких пацієнтів також очікувало привітання від Святого Миколая та його помічниці. Вони разом з чиновниками та меценатами вручили дітям солодкі подарунки й побажали їм міцного здоров’я, одужання і повернення до своїх домівок перед новорічними святами.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.