Вівторок, 19 Березня, 2024

На проспекті Космонавтів облаштують модульний туалет

Питання щодо нестачі вбиралень у Вінниці підіймалось вже неодноразово. Певно через брак коштів не відбувається реконструкція старих підземних туалетів, що були збудовані у нашому місті ще у радянські часи, та сама ситуація і з будівництвом аналогічних нових вбиралень. Не дивлячись на це, цю проблему розв’язують, щоправда, повільно, за допомогою «модулів». Зокрема, таких, як от у парку біля Вишенського озера. Після того, як там з’явилася модульна вбиральня, відпочивальникам вже не потрібно стало ходити «у кущі», про це повідомляє “vinnytsia-future.com.ua”.

Минулого тижня на проспекті Космонавтів, неподалік від фонтану з сонячною системою, розпочались роботи по облаштуванню нової, сучасної, модульної вбиральні. ЇЇ конструкція буде виконана з металу, ща матиме антикорозійне покриття, а стіни, для комфортного користування в холодні пори року, будуть утеплені. До вбиральні буде проведено комунікації: водовідведення, водопостачання та електропостачання.  Конструкція туалету передбaчає зручності для користування людьми з обмеженими можливостями. Наразі тривають підготовчі роботи.

Рішення облаштувати модульний туалет саме тут було прийнято, оскільки проспект Космонавтів є тим місцем, де вінничани можуть з задоволенням проводити вільний час, прогулюватись алеєю, гратися з дітьми на дитячих ігрових майданчиках. Тому питання вбиральні на цій території є дуже важливим, адже таким чином людям буде комфортно і зручно проводити своє дозвілля саме тут.

Модульний туалет, згідно з конструкцією, буде оснaщений терміналом. Відвідати вбиральню можна буде за певну суму. За скільки саме – поки невідомо. Її двері відкриються лише після того, як у термінал відвідувач внесе необхідну кількість грошових купюр. 

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.