Вівторок, 19 Березня, 2024

У Вінниці триває будівництво сучасного центру серцево-судинної патології

У 2017 році Вінницька облдержадміністрація оголосила про проведення торгів на дозвіл будівництва кардіологічного центру в нашому місті. У конкурсі могли взяти участь всі зацікавлені компанії, але кому вдалося виграти торги, і як розвивається реалізація проекту вже через два роки, дізнавалися в vinnytsia-future.

Як вдалося з’ясувати, тендер отримала київська компанія ТОВ «КСМ-ГРУП, обійшовши ще 12 учасників торгів. На думку влади міста, саме їх пропозиція була найбільш оптимальною за співвідношенням вартості і технічних характеристик. Будівництво почалося ще в червні минулого року, і до цього дня вінничани спостерігають, як стрімкими темпами зростають нові поверхи сучасного центру. Проект фінансується Світовим банком та вінницькою держадміністрацією. Закінчення робіт і здача об’єкта в експлуатацію планується на 2020 рік.

Клініка

Кардіоцентр у Вінниці зводиться по вул. Хмельницьке шосе поблизу зручної транспортної розв’язки. На цій території вже кілька десятків років успішно функціонують інші медустанови, в тому числі і обласні лікарні, до яких мають доступ не тільки вінничани, а й жителі Хмельницької, Житомирської та Тернопільської областей.

В цілому проект передбачає зведення клініки, оснащеної обладнанням європейського стандарту із зовсім іншим підходом до лікування. Тут планується розміщення шести реанімаційних місць, 138 ліжок для пацієнтів стаціонарного перебування та наявність 400 робочих місць для медичних працівників на 17 000 кв.м площі.

Незаперечним є той факт, що для нашого міста це величезний успіх і можливість отримати доступне і ефективне лікування серцево-судинних захворювань завдяки придбанню сучасної діагностичної апаратури та іншої, не менш важливої матеріально-технічної бази.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.