Вівторок, 19 Березня, 2024

Успішно завершився ще один проект відновлення трамвайних колій

16 серпня завершилась реконструкція трамвайних колій на перехресті вул. Воїнів-Інтернаціоналістів та Хмельницького шосе. Ремонтні роботи тривали менше двох тижнів: не дивлячись на те, що було обіцяно відновити рух транспорту у понеділок 19 серпня, вже від завтра трамваї знов почнуть рухатись по звичному маршруту. З якими труднощами стикнулися монтери і чи виконали поставлені задачі, дізнавалися у vinnytsia-future.

Для запланованої реконструкції робітники використовували новітні технології, продуктивну спецтехніку європейського зразка та сучасні високоякісні матеріали, що дозволить забезпечити безшумний рух трамваїв на відновлених рельсах. За словами Ярослава Мар’янчика, монтера з багаторічним досвідом, складнощі виникали при закладені нових плит на самому переїзді, де автомобілі з Хмельницького шосе повертають на вул. Воїнів-Інтернаціоналістів, і навпаки. Потрібно було чітко виставляти конструкції так, щоб створити ідеально рівну поверхню, а плити не перевищували одна одну. Як зазначалось раніше, приводом для термінового ремонту стала надзвичайна аварійність цієї ділянки.

Невтомна спека супроводжувала бригаду впродовж усього періоду відновлення колій, і тільки в останні дні погода стала більш сприятлива і дозволила швидко завершити розпочатий ремонт. Професіоналізм, цінні теоретичні знання та практичний досвід майстрів Вінницької транспортної компанії допомогли якісному виконанню непростого завдання в короткі терміни і здачі об’єкта в експлуатацію навіть раніше запланованої дати. Це свідчить про те, що ми невпинно рухаємось до благоустрою міста, незважаючи ні на які перешкоди.

Нагадаємо, декілька тижнів тому подібна реставрація колій відбулась на ділянці по вул. Соборній, де також було припинено рух трамваїв.Автор – Маргарита Нікольська. 

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.