Субота, 27 Квітня, 2024

На стіні будівлі мерії Вінниці розмістять заправку для електромобілів

Уже в липні не менше 5% місць на нових паркувальних майданчиках Вінниці будуть оснащені електричними зарядками. Це обов’язкова вимога в нових змінах Державного будівельного регламенту, про це повідомляє «vinnytsia-future.com.ua».

Ці зміни обумовлені великою популяризацією електромобілів, яка очікується в найближчі роки. Так, зі слів експертів Німецького центру управління автомобільним бізнесом, швидке зростання кількості автомобілів на акумуляторах прогнозується вже в 2020 році, так як в цьому році автовиробники планували вийти на ринок з багатьма новими моделями електромобілів.

В даний час виконавчий комітет Вінницької міськради оголосив конкурс на укладення договору оренди нерухомості. Об’єкт становить 1 квадратний метр стіни підвального приміщення адміністративної будівлі по вул. Соборна, 59. Саме тут пропонується розмістити зарядну станцію для заряджання акумуляторів електромобілів.

У пропозиції вказується, що розмір орендної плати частини стіни за перший місяць становить 200 тисяч гривень. До речі, територію здадуть в оренду на 35 місяців.

Заявники мають змогу подавати документи для участі в тендері до 27 червня. А  вже 4 липня конкурсна комісія визначить переможця, хоча дата конкурсу, як відзначили в мерії, не є остаточною.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.