Четвер, 18 Квітня, 2024

Підрядник виправив недоліки реконструкції Замостянської вулиці

За інформацією vinnytsia-future наприкінці минулого тижня робітники завершили роботи з асфальтування на першій черзі вул. Замостянської – постелили верхній шар асфальту по одній зі смуг руху на ділянці від просп. Коцюбинського до вул. Стеценка. Також на відреконструйованій частині цієї вулиці, за дорученням міського голови Сергія Моргунова, департаментом комунального господарства та благоустрою міської ради було проведено інспекцію виконаних робіт. За результатами якої  генеральний підрядник усунув недоліки, які стали помітні після експлуатації протягом зимового періоду. Підрядник виконав роботи за власні кошти у рамках гарантійних зобов’язань.

В результаті такої «ревізії» повністю замінено тактильну плитку на зупинках, яка була пошкоджена наїздом автомобільного транспорту. Додатково були встановлені антипаркувальні стовпчики – болларди. Це для того, щоб власники автотранспорту не могли заїжджати на тактильну плитку. Також була замінена тактильна плитка на пішохідних переходах. Крім того, були виправлені недоліки по механічному пошкодженню бордюрів на проїжджій частині. Зараз плануються роботи по нанесенню розмітки. Крім того, вже фактично завершені роботи по поливу зелених зон. Були ще зауваження щодо usb-зарядок, тому опрацювали це питання і зробили захисні елементи, які рятуватимуть від потрапляння вологи. Планується, що днями уже підключать і самі зарядки.

Нагадаємо, що реконструкція Замостянської розпочалась минулого року. У 2018 році роботи проходили на першій ділянці. Тут замінено усі мережі, перекладено зливову каналізацію, заасфальтовано проїжджу частину та тротуари, укладено плиткою пішохідну алею, виконано роботи по монтуванню сучасного освітлення, висаджено дерева.

Наразі завершуються роботи з озеленення (посів трави, підсипка родючого шару ґрунту), зроблено автоматичний полив. На першій черзі вул. Замостянської облаштовано відеонагляд.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.