Субота, 27 Липня, 2024

Компанія "Philips" сприятиме модернізації галузі медицини

Як повідомила vinnytsia-future 8 квітня у Вінницькій міській раді відбулась зустріч чиновників із представниками компанії «Philips» щодо обговорення системи охорони здоров’я на Вінниччині.

На заході були присутніми  міський голова Сергій Моргунов, заступник голови обласної державної адміністрації Ігор Івасюк, директор Департаменту охорони здоров’я ОДА Людмила Грабович, заступник директора Департаменту охорони здоров’я ВМР Світлана Стефанкова.

Компанія«Philips» спрямована поліпшити життя населення шляхом запровадження важливих технологічних  інновацій у різних галузях, зокрема, у медицині. Наразі «Philips» співробітники компанії виготовляють найсучасніше обладнання для кардіології, невідкладної допомоги, медичного обслуговування в домашніх умовах тощо.

На зустрічі урядовці та науковці спілкувались про майбутні форми співпраці. Також приділили увагу реформуванню медичної галузі шляхом будівництва та реконструкції об’єктів охорони здоров’я.

Ігор Івасюк розповів про результати  запуску на Вінниччині субпроекту – у співпраці зі Світовим банком Проекту МОЗ України «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей», а також зазначив про результати медичної реформи на рівні області.

До ключових аспектів розвитку медицини області належить відкриття оновленого урологічного відділення в Подільському регіональному центрі онкології.  

Станом на сьогодні увагу приділяють Вінницькій обласній дитячій лікарні. Тут намагаються ввести в експлуатацію нового відділення екстреної медичної допомоги.

Під час зустрічі представникам компанії також презентували коротку характеристику розвитку галузі охорони здоров’я міста Вінниці. Зокрема, Галина Якубович поінформувала про втілення міської програми інформатизації, завдяки якій було створено 646 автоматизованих робочих місць. Наостанок присутні акцентували увагу на можливостях подальшого розвитку напрямків для співпраці.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.