П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Ліфт для лежачих хворих у Вінницькій центральній районній лікарні

28 березня у Вінницькій центральній районній лікарні керівники області та району оглянули новий ліфт для перевезення лежачих хворих, який вперше з’явився у лікарні з часів її будівництва.

Vinnytsia-future інформує, що оцінити новий підйомник, а також оглянути відремонтовані відділення лікарні мали змогу перший заступник голови облдержадміністрації Андрій Гижко, народний депутат України Сергій Кудлаєнко, голова Вінницької РДА Михайло Демченко та голова Вінницької районної ради Сергій Сітарський. Презентували оновлення головний лікар Вінницької центральної районної клінічної лікарні Олександр Кривов`яз та заступник головного лікаря з медичної частини Тетяна Катілова.

Протягом останніх чотирьох років у лікарні повністю оновлено дитяче відділення, неврологічне, гінекологічне та отоларингологічне відділення. На черзі капітальний ремонт пологового відділення ЦРКЛ, капітальний ремонт (утеплення стін та заміна покрівлі) будівлі Вінницької центральної районної клінічної лікарні (II-га черга), придбання медичного обладнання для отоларингологічного відділення. Всі ці роботи планують виконати у поточному році.

Крім того у 2018 році суттєво оновлено матеріально-технічну базу лікарні, зокрема придбано кардіомонітори, електрокардіографи, промислові пральні машини та комп’ютерне обладнання.

До колективу лікарні звернувся Андрій Гижко, зазначивши, що у цей заклад завжди приємно приходити, адже це не просто лікарня, а місце, де по-справжньому піклуються про пацієнтів. Завдяки новому ліфту вирішується багато питань для пацієнтів, особливо для важкохворих, для лікарів і для медсестер, адже надзвичайно важко підняти хворого з інсультом, або політравмою. Також заступник голови облдержадміністрації запевнив, що урядовці і надалі підтримуватимуть лікарню та допомагатимуть фінансово, аби громадяни отримували якісне медичне обслуговування.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.