Вівторок, 30 Квітня, 2024

Вінницьким рятувальникам придбали дві сучасні пожежні машини

Сьогодні, 9 квітня, голова Вінницької обласної державної адміністрації Валерій Коровій і мер міста Вінниці Сергій Моргунов передали в підрозділи ГУ ДСНС у Вінницькій області дві пожежні машини, придбані за рахунок коштів обласного та міського бюджетів, про це повідомляє «vinnytsia-future.com.ua».

Спеціальні машини були отримані бійцями Державного пожежно-рятувального підрозділу № 16 в Бершаді, вартість яких становить 3,7 млн. Грн., також нову техніку отримали бійці ДПРЧ – 4 з Вінниці, вартістю 2,8 млн грн. Обидві машини оснащені сучасним обладнанням.

Валерій Коровій, передаючи автомобіль в користування Бершадських рятувальників, заявив, що попереду у керівництва області ще достатньо багатообіцяючих планів щодо поліпшення матеріально-технічної бази Служби з надзвичайних ситуацій Вінницької області.

Слід зазначити, що автомобіль для Бершадських рятувальників є спеціальною аварійно-рятувальною машиною для швидкого реагування Iveco Daily 3515DH (CAPM-C), яка братиме участь, зокрема, в наданні допомоги потерпілим в аварії, оскільки в комплект автомобіля на додаток до обов’язкового набору інструментів входить пристосування для аварійного відкривання  двері.

Автомобіль PEUGEO BOXER CDC-35 + L4H130F (APD-2) для вінницьких бійців центру ДСНС передав мер міста. Він наголосив, що вінницькі рятувальники мають високі показники ефективності, в минулому році ними здійснено близько тисячі поїздок і врятувано 15 життів.

У свою чергу голова Державної Думи України у Вінницькій області Руслан Шевчук зазначив, що Вінницький гарнізон є одним з кращих в Україні, і запевнив, що сьогоднішня передача спецавтомобілів є значущою подією, що відбувається не в кожному регіоні. Але крім цього, за словами Руслана Шевчука, ще є необхідність придбати 9 таких автомобілів для районів.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.