П’ятниця, 29 Березня, 2024

У Вінниці відбудеться обговорення міжнародного досвіду демократичної освіти

За інформацією vinnytsia-future 7 травня 2019  о 19:00 відбудеться зустріч із організаторами Міжнародної конференції демократичних шкіл IDEC.International Democratic Education Conference – подія, що збирає разом прихильників демократичної освіти уже 26 років. Конференція подорожує світом, і щороку понад 350 учасників зістрічаються у новій країні та на новому континенті. Цьогоріч честь приймати гостів з різних куточків планети (понад 350 чоловік!) випала Україні. Це саме той унікальний момент, щоб долучитися  та дізнатися більше про конференцію та демократичний рух у світі та в Україні. На зустрічі присутні:

  • поділяться власним досвідом відвідування аналогічних конференцій у Ізраїлі, Франції, Греції та Індії;
  • розкажуть детальніше про те, що це за конференція та як вона змінила їхні життя, і чому цей шанс варто не прогавити;
  • дадуть відповідь на всі запитання. 

Участь у презентації безкоштовна. Вхід вільний за попередньою реєстрацією.

Спікерами заходу стануть: 

  1. Лілія Грязнова – прийшла на IDEC-1998 як перекладач, і затрималася у демократичному русі ще на 20 років. Учасник IDEC 2003 (США), IDEC 2010 (Ізраїль), EUDEC 2018 (Греція), IDEC 2018 (Індія), учасник команди Освітній експеримент. Викладач у найстаршій альтернативній школі України «АІСТ» (Вінниця).
  2. Наталія Рощинська: учасник IDEC 2012 (Німеччина), викладач школи “АІСТ” (Вінниця), учасник команди Освітній експеримент.
  3. Даша Горобець – співзасновник альтернативної школи FreeDom: Боже, вільна школа, учасник команди Освітній експеримент, учасник IDEC та EUDEC у Ізраїлі, Франції та Індії.

Зауважимо, що EUDEC – це некомерційна організація, яка сприяє розвитку демократичної освіти як розумної освітньої моделі для всіх демократичних держав. Її членами є особи, школи та установи в Європі з багаторічним досвідом демократичної освіти. EUDEC об’єднує ці знання та ділиться ними у формі: онлайн-інформацію про демократичну освіту в теорії та практиці, Публікації конференції, зустрічі та семінари, шкільні партнерства та обміни.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.