Субота, 27 Липня, 2024

Як вибрати ріжучий плоттер для надійної роботи

Ті, хто займається виготовленням сувенірної та рекламної продукції, не з чуток знають що таке плоттер. За допомогою цього обладнання можна з легкістю вирізати фотопапір, магнітний вініл, термотрансферну плівку і клейку плівку. Але як вибрати ріжучий плоттер, який буде ідеально виконувати всі поставлені перед ним завдання? Компанія DSTrade пропонує широкий вибір якісних плотерів від GCC, більше про які ви можете дізнатися за посиланням https://www.dstrade.com.ua/product-category/rezka/rezhushhie-plottery-gcc/.

Як вибрати ріжучий плоттер?

Перш за все, важливо визначитися з тим, що саме ви хочете отримати від плоттера. Якщо ви працюєте тільки з одним матеріалом, наприклад магнітним вінілом, тоді варто звернути увагу на плоттери вузької спеціалізації, які є відносно недорогими. Якщо ж він повинен буде працювати з різними матеріалами різних розмірів і щільності, тоді варто розглядати варіант покупки універсального плоттера.

плоттер

Ще одним критерієм, на який потрібно звернути увагу при виборі плоттера, є формат різання. Ширина різу може коливатися від 200 міліметрів до 500 міліметрів і більше. Стандартною шириною матеріалу в рекламному бізнесі зазвичай є розмір в пів метра.

Якщо ви займаєтеся виготовленням дуже маленьких деталей, тоді точність різання плоттера повинна бути найбільш високою. Дуже важливими критеріями при виборі пристрою для різання є його швидкість і тиск ножа, що забезпечує можливість швидко і якісно справлятися з великими обсягами робіт в короткі терміни. Для різання фотопаперу і різних плівок хорошим показником тиску ножа вважається 350 грам, для вінілу – хоча б 400 грам.

Переваги плотерів від GCC

GCC пропонує своїм користувачам величезний вибір плотерів з різними характеристиками і можливостями. Компанія пропонує клієнтам такі моделі плотерів як Vogue, Expert II, Jaguar, Puma, RX і багато інших. До переваг пристроїв даної фірми відносять:

  • зручність панелі управління, робота з якою під силу навіть новачкові;
  • стильний дизайн, який впишеться в будь-який простір;
  • використання алгоритмів різання кутів, що значно підвищує точність різання;
  • наявність притискних роликів;
  • наявність вбудованої пам’яті для зручності роботи зі складними зображеннями і кресленнями.

У DSTrade ви знайдете ріжучі плоттери цього та інших брендів, серед яких зможете відшукати саме те, що потрібно вам!

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.