П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Огляд Samsung Galaxy S8. Що ви не знали про цей шедевр в світі смартфонів

Все стає ясно тоді, коли вперше у тебе в руках опиняється S8. Ця модель перевершує всі очікування. Відразу забуваєш про забобони, забуваєш про айфон і міняєш ставлення до Android.

Великий екран, захист від води, зручне положення в руці, все це викликає почуття захоплення. А у моделі Samsung Galaxy S8 Black такий глибокий і сильний чорний колір, що мимоволі починаєш себе відчувати впевненіше.

“Галактика” змогла вмістити в собі величезну кількість заліза в тонкому корпусі, і при цьому володіє величезним акумулятором. Дійсно це сміливе і інноваційне рішення.

Дизайн

Відразу скажемо, що брати айфон після S8 зовсім не хотілося. Решта смартів створюють відчуття старості і відсутності краси. Дизайн S8 продовжив напрацювання лінійки цієї серії, але тут вже немає кнопок на передній панелі, а також розширена матриця дисплея, при цьому не змінені габарити самого смартфона. Звідси випливає саме ця зачаровує зігнутість екрана з обох кінців при мінімумі рамок.

Виглядає дійсно чудово.

Кольори дисплея дуже яскраві, чіткі і різкі. Також, при блокуванні екрану, він залишається активним, видно час і повідомлення. Само собою, що це дуже зручна штука. Все якість екрану, ви зможете оцінити граючи в іграшки, роблячи і переглядаючи потім фото або коли будете дивитися відео. Створюється відчуття, що картинка не прив’язана до дисплея, вона ніби знаходиться в повітрі.

Також компанія виробник помістила на правій грані екрану віджет ЕDGE з ярликами, а також швидке потрапляння до своїх контактів.

Те, що екран зробили великим, це величезний плюс. Менше людей скролить – більше читає, все логічно. Також, можна масштабувати літери до будь-якого розміру, при цьому не втрачаючи шматки тексту. На скільки можна зрозуміти, за великими екранами – майбутнє.

смартфон

Аргументи продуктивності

І тут напевно найголовніше. “Галактика” S8 працює реально швидко. Багато користувачів, які перейшли з iPhone 7 на Galaxy S8, відзначають, що на вісімці додатки стартують швидше. Здавалося б неймовірна інформація, але факт. Також, перипетії TouchWizі Android прискорює продуктивність. Дуже зручна функція, яка дозволяє залишити на екрані безліч відкритих вікон, і користуватися ними одночасно. І напевно вершиною порівняння з айфона, є те, що якщо у вас потужний хороший апарат з Android, він дозволить вам зробити роботу системи так, як вам заманеться. Тут реально ти володар свого заліза, а ось в айфоні все перекрито.

З такими можливостями в продуктивності і наворотами, легко звикаєш до вісімки. За пару хвилин ви завантажите потрібні програми з магазину, настройки займуть ще пару хвилин і все, у вас в руках відмінний, напханий девайс з фантастичними можливостями.

Камера

Тут присутньо 12 мегапікселів, діафрагма f / 1.7 – так само, як і в сьомому айфоні, але знімає вона краще. І камера одна, а не дві. Фото виходять реально як живі, у Samsung завжди з цим було чітко. Знову ж таки, є дуже багато нових фішок: управління всіма повністю параметрами зйомки і так далі. Фронтальна камера модернізована повністю, тепер у неї 8 мегапікселів і у неї є авто фокус.

Також зазначаємо і здатність розблокування вашого S8 одним поглядом. Просто подивилися на телефон і він починає працювати.

Замість кнопки попереду, розробники створили її віртуальну заміну. Все залежить від сили натискання на екран. Знову-таки віртуальні клавіші – це кроки вперед до подальшого розвитку, до них потрібно просто звикнути.

А тепер всі разом про цю модель компанії Самсунг: вона захищена від води, у неї є міні джек, фантастичний екран і відмінна камера, висока продуктивність і відмінна можливість управління системою, велика батарея і величезна кількість різноманітних наворотів. Все це повинно вам дати розуміння, що наявність у вас реального лідера в світі смартфонів з Андроїд дає вам справжні переваги навіть перед господарем нового айфона.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.