Вівторок, 19 Березня, 2024

Смартфон-новинка від Xiaomi: чому варто обрати Xiaomi Redmi Note

З кожним роком виробники смартфонів пропонують нові моделі своїх виробів, які мають повний пакет необхідних технічних характеристик. Протягом декількох років лідируючі позиції на ринку займає виробник комп’ютерної та мобільної техніки Xiaomi, що випередив таких відомих гігантів як Samsung та Nokia.

В чому секрет популярності Xiaomi

Смартфони виробництва Xiaomi швидко завоювали прихильність споживачів в усьому світі завдяки своїй бюджетній ціні та широкому набору функцій. Так, першою беззаперечною перевагою в цьому redmi note 7 є низька ціна. Адже з подібними технічними характеристиками самртфони інших марок вартують вдвічі дорожче.

Другою перевагою є великий набір різноманітних функцій, якому можуть позаздрити навіть відомі світові виробники. Смартофони Xiaomi можна використовувати як у роботі, так і для звичайного користування, ігор, перегляду фільмів, серіалів та проведення часу в соціальних мережах.

В основному смартфони Xiaomi працюють на системі Android, що звичайно є плюсом, адже ця система є більш звичною для усіх користувачів, окрім того підтримує майже всі додатки.

ксіомі

Про те, що виробник Xiaomi постійно закріплює свої позиції на ринку, свідчить стрімке зростання популярності бренду з кожним роком.

Який смартфон Xiaomi обрати

Пропонуємо вашій увазі смартфон Xiaomi Redmi Note7. Гаджет має великий екран, можливість користуватися одночасно двома сім-картами. Працює на процесорі Qualcomm SDM660 Snapdragon 660 + Adreno 512. Потужний процесор має чудову графіку та невелике споживання енергії. Окрім цього смартфон має оперативну пам’ять 4 гігабайти та внутрішню пам’ять – 128 гігабайт.

Також в гаджет вбудована подвійна 48-мегапіксельна камера з LED-спалахом з автофокусом. На смартфон надається гарантія 12 місяців. Крім стильної форми смартфони цієї марки мають високий рівень захисту, що є не малозначним, якщо ви хочете надійний та довговічний гаджет. Одним з плюсів Xiaomi Redmi Note7 є розширення FullHD+.  Від інших моделей гаджет відрізняється якістю екрану, який охоплює кольорову гаму 87% NTSC.

Варто додати, що за популярністю Xiaomi Redmi Note7 претендує на звання найпопулярнішого смартфону 2019 року.

Придбати гаджет Xiaomi Redmi Note7 можна в інтернет-магазині y.ua. Магазин здійснює доставку товарів у будь-яке місто України. При цьому оплатити смартфон ви можете після отримання доставки або ж оформити кредит зі сплатою всього лише 240 гривень на місяць.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.